厂房办公空间 别墅豪宅 酒店商场 机电安装 暖通空调 无尘净化 节能环保
办公空间 厂房车间 别墅豪宅 星级酒店 商场超市 机电安装 暖通空调 无尘净化 节能环保
公司新闻 行业新闻

工程鉴赏

HONJU GROUP

商场超市

当前所在页面: 首页>>工程鉴赏>>商场超市

金地大百匯商業北區

案例简介

項目取棱鏡的概念,拆解元素,賦予新的意義。

The project takes the concept of prism,disassembles elements and gives new meaning.

線條、多變、反射 LINES, CHANGEABLE, REFLECTION

幾何、重複、統一 GEOMETRY, REPETITION, UNITY

為表達棱鏡概念的多變和層次感,中庭側板用了三層造型做處理,加上不同角度的傾斜彎曲,讓中庭有了更多變豐富的張力呈現。

In order to express the changefulness and sense of hierarchy of the prism concept, the atrium side plate is treated with three-layer modeling, plus the inclined bending at different angles, so that the atrium has more and richer tension.

北面入口處的天花造型以棱型跌級方式,配發光燈膜。

The ceiling at the north entrance is shaped in the form of edge type and is equipped with luminous lamp film.

負一層的天花以石膏板折線切割加金屬圍邊為造型, 再配以線條的設計作視覺延伸。

The ceiling on the lower floor is modeled by broken line cutting of gypsum board and metal edge, and is visually extended by line design.

通往衛生間的走道主要以淺木紋防火板加上不規則分縫打破牆身平面視覺,牆身亦配以金屬條作點綴。

走道與衛生間以金屬金套來連接,展現精緻感。

The walkway leading to the bathroom is mainly made of shallow wood grain fireproof boards and irregular joints to break the plane vision of the wall body. The wall body is also decorated with metal strips.

The walkway and bathroom are connected by metal covers to show a sense of delicacy.

衛生間背景牆採用暖黃色的石材配上波浪處理,加金屬收邊造型。抹去棱角的鏡子在溫暖的燈光下,反射無形的活力,褪去人們的疲憊。格擋的毛玻璃加金屬包邊,精緻的同時也具有一定的私密性。

The bathroom background wall is made of warm yellow stone with wave treatment and metal edging. The mirror that erases the edges and corners reflects the invisible vitality under the warm light and fades people's fatigue. The frosted glass and metal edge of the grid are exquisite and also have a certain degree of privacy.


上一个项目: 成都市成华区万科天荟

下一个项目: 没有了!